Trek Bikes
Fundatia Cheile Gradistei-Fundata
Maxxis
Six Pack Racing
Urge
TSG
Muc-Off

Surmont Gravity Enduro Jam - Redefinirea distracţiei

Cheile Gradistei Cheile Gradistei Cheile Gradistei

Lucrurile bune sunt făcute să evolueze, să meargă mai departe şi să recucerească. Evident! Astfel, anul acesta ne-am mutat de pe popularul nostru traseu de casă din Sinaia pentru a descoperi locuri noi de dat în imediata apropiere. Un concept nou, un eveniment fresh şi plăcere pe toată linia! Bun venit la Surmont Gravity Enduro Jam şi faceţi cunoştinţă cu Cheile Grădiştei, minunatul nostru loc de desfăşurare!

Ce e nou? Totul! În primul rând, două trasee. Da, am spus 2, nu e greşeală de tipar. Primul traseu este unul facil, accesibil si distractiv, dar care nu este unul de downhill în sensul actual al cuvântului, deşi accentul se pune tot pe gravitaţie. Acest parcurs conţine şi pasaje de flat şi sectiuni de usor uphill, astfel încât anduranţa şi polivalenţa riderilor este pusă la încercare şi cel mai bun allrounder se va impune. Deci "cu de toate", cum se obişnuieşte a spune. Al doilea traseu este felul principal şi totodată partea rafinată a meniului: downhill pur sange, a la carte, pe un traseu provocator, cu elemente specifice, modelat de eternul şi fascinantul nostru teamrider Kinda Geza.

În al doilea rând, inovativ este conceptul nostru de eveniment. Participanţii au la dispoziţie 3 zile în care se pot da pe cele două trasee cât de mult îi ţin plămânii, mâinile şi picioarele. Ieşit din comun este faptul că toate manşele zilei de concurs, fără excepţie, vor fi cronometrate si afisate, ceea ce înseamnă ca riderii vor putea observa la cald evoluţiile lor, iar noi vom lua în calcul cele mai bune manşe obţinute pe ambele trasee. Da, ne dorim să vedem lumea la dat cât mai mult!

În al treilea rând şi cireaşa de pe tort: locul de desfăşurare este unul cu totul şi cu totul ieşit din comun. Cheile Grădiştei-Fundata sunt un resort privat, situat într-un ambient natural sublim, în inima munţilor. Pachetul de participare la eveniment va include diverse optiuni de cazare, masă, spa, acces la traseu şi barbeque party într-un areal renumit atât în ţară cât şi peste hotare.

Nu vă faceţi probleme! Accesul la traseu este asigurat în sistem de shuttle, cu maşini de teren echipate cu remorci dedicate trasportului de biciclete, iar costul transportului este inclus in taxa de participare. Deci, easy!

Voi trebuie doar să vă daţi. De restul ne ocupăm noi. Pregatiţi-vă bicicletele, şlefuiti-va tehnica de dat şi antrenaţi-vă gambele. Surmont vă aşteaptă la Cheile Grădiştei între 16-18 septembrie pentru Gravity Enduro Jam 2011!

Ne vedem la dat!
Echipa voastra Surmont

Surmont Bike Store Dirt Bike Raid Extrem Kerobike iBike